Workshops & Classes

5Rhythms® Practice – Fördjupningskurs

Det här är en fördjupningskurs i de 5Rytmerna där du kommer att få en djupare förståelse för de 5Rytmerna. Vi kommer att praktisera varje rytm var och en för sig där du får möjlighet att öva på respektive rytm mer grundligt. Det här är en kurs på 7 tillfällen med samma deltagare vilket också kommer att stödja dig i din egen process. Dansen är så otroligt helande på många plan och det kommer du upptäcka under dessa veckor.

TISDAGAR

DATUM: 11/4-23/5, 2023
TID: 18:30-20:00

ADRESS: Prästgatan 27, Varberg

BOKNING
Early bird: 1 475 kr när du betalar senast den 21/3 efter det 1 575 kr.

Bokningen är genomförd när du swishat till: 0708-22 34 59 samt skickat ett mail till:

Bokningen är bindande. Ingen återbetalning om du avbokar. Du kan heller inte skjuta upp kursen till ett annat tillfälle men du kan ge bort din plats till någon annan.

ATT TA MED & INFO
Mjuka kläder att dansa i

Vattenflaska

Vi dansar barfota

Read more about 5Rhythms

5Rhythms® Moving Meditation

De 5Rytmerna är en enkel men kraftfull rörelse- och dansmeditation. De 5Rytmerna består av Flöde, Stackato, Kaos, Lyrik och Stillhet och bildar en våg av energi där vi har möjlighet att komma i kontakt med vår kropp, hitta ett flow, släppa taget om allt det vi inte behöver hålla fast vid längre. När vi kommer i kontakt med vår livsenergi och glädje blir vi också mer närvarande och vi kan frigöra vår kraft som så ofta är gömd inom oss. Vi skapar ett utrymme för oss där våra unika kvalitéer kan få komma fram. Ingen koreografi att följa och ingen tidigare erfarenhet behövs.

DATUM 2023:

14/1

11/2

11/3

1/4

29/4

13/5

10/6


TID: 16:00-17:30
PLATS: Rosenfredsskolan, entrance C

ADRESS: Greve Jakobs väg 6, Varberg
BOKNING: 225 SEK – Swisha till 0708-22 34 59 och skicka ett mail till:

ATT TA MED & INFO
Mjuka kläder att dansa i

Vattenflaska

Vi dansar barfota

Read more about 5Rhythms

5Rhythms Friskis & Svettis Varberg

Datum: 18 mars

Tid: 10:00-11:30

Adress: Birger Svenssons väg 16E, Varberg

ATT TA MED & INFO
Mjuka kläder att dansa i

Vattenflaska

Vi dansar barfota

Joy & Connection

Det är lätt att tappa bort glädjen i livet när vi stressar på och försöker tillfredsställa alla andras förväntningar runt omkring oss. Vi tror att andras behov är viktigare än våra egna behov och kör över oss själva igen och igen. Fortsätter vi så här kommer vi bara längre och längre ifrån oss själva tills den dag då kroppen verkligen säger ifrån. Känner du igen dig själv? Under den här kvällen kommer vi att öva oss på att lyssna inåt och det gör vi genom frågeställningar, dynamiska rörelser, meditation, andning, guidning och sharing.

När vi börjar få kontakt igen med oss själva och lyssnar på oss själva kommer energin och glädjen tillbaka.

Vi kommer att prata om stress och hur det påverkar våra liv och vikten av att verkligen komma ner i kroppen och connecta med vår kropp. Jag kommer att berätta vad som händer i kroppen både när vi börjar connecta med kroppen men också vad som händer i kroppen när vi inte gör det.

Datum, plats och tid kommer…

Återhämtning Ryggvärk

Har du ont i ryggen eller känner dig stel i ryggen? Då kanske den här kursen är för dig. I den här kursen kommer vi att lära oss övningar som hjälper ryggen och bäckenet att läka och får ryggen att slappna av. Det är mjuka rörelser som både stärker och mjukar upp muskler och leder. Det är viktigt att man rör på kroppen på rätt sätt för att den ska läka och stärkas, bara gymträning räcker oftast inte och har vi väldigt ont så kanske vi inte ens kan träna på ett gym. Förutom mjuka rörelser använder vi oss av andning och övningarna är mycket lugna och skonsamma för kroppen. Du kommer även att få kostråd som hjälper kroppen att läka.

Jag delar med mig om många bra tips som verkligen hjälper.

Datum: 14 april, 2023

Tid: 18:00-19:30

Adress: Prästgatan 27, Varberg

Bokning: 225 kr swisha till 0708-22 34 59 samt skicka ett mail till:

Go Friendly Friday Night

Känner du dig ensam och uttråkad? Är du trött på att sitta hemma och titta på Netflix? Är du sugen på att träffa nya vänner?

Då kanske den här kvällen kan vara något för dig.

Det här eventet är för dig som skulle vilja lära känna nya människor på ett enkelt och lättsamt sätt. Vi kommer att göra lite enkla övningar där vi har möjlighet att kommunicera med varandra. Vi kommer även att göra en del enkla rörelser för att mjuka upp oss lite. Allting sker under guidning av mig så du behöver inte göra så mycket själv mer än bara ha ett intresse av att vilja möta andra människor och ha ett öppet sinne.

Det finns inga krav och ingen push utan du deltar på det du känner att du vill vara med på.

Framförallt kommer vi att ha kul!

Datum, tid och plats kommer…

Meditation Varberg

Inner Space Online Guided Meditation

An invitation for you to take some time for yourself, slowing down, connecting with your body and give your mind some rest for a little moment. In our busy lifes it’s more important then ever to take time for ourselves. During this meditation we will create more inner space.

Inner space is essential if we want to bring more peace and act with authencity which will be directly reflected on our daily life. It’s a practise which get’s easier the more often we take time for it. To just be.

Subscribe

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.